Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Almuñecar – spanska solkusten!

Reseprogram under framtagande. Publiceras inom kort.

I pittoreska Almuñécar, grundat av fenicierna och senare erövrat av romarna, smälter turisterna väl in i spanjorernas vardag. Almuñecar är en lugn stad med ca 28 000 invånare.
Denna del av solkusten kallas Costa Tropical, då klimatet gör att exotiska frukter kan odlas här.
Costa Tropical kan inte jämföras med den ”vanliga” turistiska spanska solkusten, utan här dominerar det genuint spanska. I fjärran finns flera bergskedjor, bland annat Sierra Nevada med
Iberiska halvöns högsta berg Mulhacén som är hela 3 481 m.ö.h.
Medeltemperaturen varierar mellan 18ºC vintertid och 32ºC sommartid.

 

Dag 1 Öland/Kalmar – Malaga – Almuñecar 
Vi reser från Öland och Kalmar under tidig morgon mot flygplatsen i Köpenhamn. Mitt på dagen lyfter flyget mot Malaga och cirka 3,5 h senare landar vi på den spanska solkusten. Vår reseledare tar oss till vår lokalt inhyrda buss som kör oss de cirka sju milen till Almuñecar.
Här checkar vi in på ****Hotell Victoria Playa. Vi har helpension alla dagar, frukost, lunch och middag. Till middagen ingår alltid vatten och 1/4  flaska vin. Hotellets pool är självklart uppvärmd för sköna bad hela dagen. Beläget bara 200 meter från stranden San Cristóbal och 15 minuters promenad från Almuñécars shoppingdistrikt och historiska områden. Hotellet har också ett gym och en stor trädgård med utomhuspool. De luftkonditionerade rummen på Hotel Victoria Playa har gratis Wi-Fi, satellit-TV och egen balkong. Alla rum har även ett eget badrum med hårtork. Hotellets bufférestaurang serverar internationella rätter. Victoria Playa erbjuder också ett varierat underhållningsprogram.

Mer information kommer inom kort…

Vid bokning omdirigeras du till Gotravel´s bokningsformulär.