Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Fantomen på operan 1-2 april 2017

Våren 2017 är det återigen dags för Peter Jöback att dra på sig den berömda masken och äntra scenen som The Phantom. (Premiär höst 2016) Det är originalproduktionen från West End och Broadway som nu kommer till Cirkus. Peter Jöback har tidigare hyllats som The Phantom både i London 2012 och New York 2013 och han är en av endast fyra skådespelare som gjort rollen på båda sidor av Atlanten. ”Det känns speciellt att efter min fantastiska resa på West End och Broadway få ta denna klassiker tillbaka till Sverige igen” säger Peter Jöback.

L’OPÉRA GARNIER i Paris är det majestätiska operahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé. THE PHANTOM OF THE OPERA spelades på Oscarsteatern mellan 1989-1995 och blev då en av vårt lands största musikalsuccéer. Äntligen återvänder den till Sverige och spelas på Cirkus i Stockholm endast under en begränsad tid.

Vår bussresa utgår ifrån Öland med påstigning i Borgholm/Färjestaden/Kalmar/Lindsdal samt påstigningar längs E22:an. Fikapaus längs vägen. Ankomst Stockholm och incheckning på Clarion Hotel Sign beläget vid Norra Bantorget – mitt i citypulsen (incheckning efter kl 15.00). Tid för lite vila på rummet eller en god kopp kaffe på café innan vi möts upp i hotellets foajé för gemensam bussfärd till kungliga Djurgården och Cirkus.
Under kvällen serveras vi en tvårätters teatermeny i Cirkus egna restaurang innan vi tar plats på höger läktare,
rad 1-4, för att avnjuta musikalen Fantomen på operan.
Efter föreställningen kör bussen er bekvämt till hotellet för en god natts sömn.

På söndagen äter vi en härlig frukostbuffé därefter finns tid för en promenad eller lite shopping i storstaden. Fika/matpaus längs vägen hem enligt egna önskemål. Hemma i Kalmar igen ca 19.00 därefter vidare till Öland.

Pris:

2 995:-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 400:-)

Du får

  • Bussresa Öland/Kalmar-Stockholm-Kalmar/Öland i modern helturistbuss utrustad med all komfort, bl a bekväma o fällbara stolar med extra benutrymme, dvd, toa och luftkonditionering.
  • 1 övernattning i dubbelrum med dusch/wc
  • 1 frukostbuffè
  • 1 tvårätters teatermeny på Cirkus
  • 1 biljett till Phantom of the Opera, sittplats höger läktare rad 1-4
  • Busstransfer till och från Cirkus
  • Reseledarservice

Anmälan

görs omgående dock senast den 20 januari 2017, anmälningsavgift 995,-/person (teaterbiljetten) betalas senast 10 dgr efter anmälan till Bg 437-6844. Resterande avgift skall vara inbetald senast 20 dgr innan avresa.
Vid bokning förflyttas du automatiskt till Gotravel´s hemsida.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegiet.

gotravel_profilbild_fb