Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Florida med Karibienkryssning 15-27 november 2017

Gör som många andra följ med oss du också till underbara Florida och Karibien! Vi inleder resan med 4 nätter i Fort Lauderdale och gör utflykter till bland annat Everglades och Miami därefter fortsätter vi vår resa med en 8-dagarskryssning ombord på 5-stjärniga fartyget Celebrity Silhouette. Under dessa dagar gör vi olika strandhugg på Puerto Rico, St Thomas och St Martin. OBS! Gratis dryckespaket till alla under kryssningen!  

Preliminärt program

Dag 1  Öland/Kalmar – Köpenhamn – Fort Lauderdale, Florida
Resan utgår ifrån Öland med påstigning i Borgholm/Färjestaden/Lindsdal/Kalmar samt påstigningar längs E22:an med en transferbuss som kör oss till Köpenhamn och Kastrup där vi flyger vidare till Miami med mellanlandning. Vår reseledare är med under hela resan. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell, Best Western Oceanside Inn, i Fort Lauderdale med härligt läge nära stranden. Fort Lauderdale ligger strax norr om Miami och bussresan tar ca 45 minuter. Efter incheckning kanske den som önskar hinner ta ett dopp i poolen eller kanske till och med i havet innan vi intar en enklare måltid i närheten av hotellet. 

Dag 2 Fort Lauderdale
Först på programmet står en tur med den charmiga hjulångaren Jungle Queen som tar oss runt på de många kanalerna som är karaktäristiska för Fort Lauderdale, staden som också kallas Amerikas Venedig. Här får vi en bra överblick av staden och ser många flotta villor där rika och berömda amerikaner bor. Eftermiddagen är fri för t.ex. sol och bad. På kvällen samlas vi för middag med en fantastisk show på den polynesiska restaurangen Mai Kai.

Dag 3 Utflykt till Everglades
Efter frukost ger vi oss iväg med buss och lokalguide för att besöka indianerna i träskmarkerna i Everglades. Inne i naturreservatet gör vi en tur med en s.k. airboat, en särskild båt som svävar fram över träsken. Här finns goda chanser att se alligatorer! Vi äter en lätt lunch innan vi reser tillbaka till Fort Lauderdale. Eftermiddagen och kvällen är fria för egna aktiviteter. Om intresse finns kan vi arrangera en tur till outletbutiken Saw Grass Mill (ca 25$).

Dag 4 Fort Lauderdale alternativ Heldagstur till Key West
Dagen är fri för avkoppling med sol och bad eller egna utflykter. Vi kan också arrangera en heldagstur till charmiga Key West med svensktalande guide (OBS! Ingår ej i resans pris).

 Dag 5 Ombordstigning
Vi lämnar hotellet vid lunchtid och åker till kryssningsterminalen i Fort Lauderdale. Vid ankomsten checkar vi in på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Silhouette, nu väntar en underbar kryssning i Karibien på 8 dagar. Vi bor i bekväma utsides dubbelhytter med balkong och varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset. Varje kväll äter vi tillsammans på samma tid och vid samma bord.

Dag 6-11 Kryssning i Karibien
Under kryssningen varvas dagarna till havs med besök i spännande hamnar på karibiska öar. Ombord på fartyget kan man köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna. På utflykterna köper man sin egen lunch, alternativt äter när man är tillbaka, då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter ombord såsom tävlingar och underhållningen i salongerna eller ute på däck. Kring det härliga poolområdet finns gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets lyxiga spa-avdelning (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot?

Dag 5 Fort Lauderdale, Florida, avresa kl 16.30
Dag 6 Till havs
Dag 7 San Juan, Puerto Rico kl 15.30-22.00
Dag 8 Charlotte Amalie, St Thomas kl 08.00-17.00
Dag 9 Philipsburg, St Maarten kl 08.00-17.00
Dag 10 Till havs
Dag 11 Till havs
Dag 12 Fort Lauderdale, Florida, ankomst kl 7.00

Dag 12
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale . Vi sätter oss bekvämt i bussen och åker vidare till Miami där vi gör en stadsrundtur tillsammans med skandinavisktalande lokalguide, lunch på egen hand. Därefter kör bussen vidare till flygplatsen och vi checkar in för flygresan hem. Ombord på flyget serveras middag.

Dag 13
Ankomst till Köpenhamn, på flygplatsen väntar vår transferbuss som tar oss hem till Kalmar och Öland efter en innehållsrik och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Prel paketpris         29.300,-/person (enkelrums-/enkelhyttstillägg 11.200,-)
OBS! Tider & priser är preliminära tills flyget är bokningsbart!

 Du får                

 • Transfer från Öland via Kalmar till Köpenhamn t/r
 • Flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass med mellanlandning
 • 4 övernattningar i dubbelrum i Fort Lauderdale inkl frukost, enklare måltid dag 1
 • Båttur med Jungle Queen
 • Middag med show på Mai Kai, dag 2
 • Transfer i Florida, besök Everglades inkl båttur och lunch
 • Kryssning 7 nätter, del i utsides dubbelhytt med balkong
 • Helpension under kryssningen
 • Dryckespaketet Classic under kryssningen
 • Hamnskatter & dricks
 • Stadsrundtur med lokalguide i Miami
 • Flygskatter & lokala skatter samt reseledare under hela resan

Förfrågningar
Gotravel AB, 0480-47 54 49

Anmälan
Omgående
Vid bokning förflyttas du automatiskt till Gotravel`s hemsida.

Anmälningsavgift
2.000:-/person betalas senast 10 dgr efter bokning, till Gotravel AB, bg 437-6844.

Slutbetalning  

Betalas in senast 60 dagar före avresa.

Ingår ej

Transporter, utfärder och måltider utöver ovan nämnda, avbeställningsskydd och reseförsäkring                                                                

Vi måste reservera oss för ev prisjusteringar gällande valutaförändringar, skatter, bränslepriser eller andra pålagor utanför vår kontroll, för ev. förändringar i programmet samt för ändrade flygtider som kan påverka programmet.
gotravel_profilbild_fb