Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Florida med kryssning till Karibien, Panama, Costa Rica och Colombia

Nytt upplägg! Nu återkommer vi med ännu en härlig kryssning kombinerad med underbara Florida! Denna gång inleder vi resan med 2 nätter i Miami, där vi bland annat gör en gemensam båtutflykt. Vi fortsätter vår resa med en 12-dagars kryssning ombord på 5-stjärniga fartyget Celebrity Reflection. Under dessa dagar gör vi olika strandhugg på Grand Cayman, Colombia, Panama, Costa Rica samt Mexiko. OBS! Gratis dryckespaket under kryssningen ingår i priset till alla!

Dag 1  Öland/Kalmar – Köpenhamn – Miami, Florida
Resan utgår ifrån Öland, med påstigning i Borgholm/Färjestaden/Lindsdal/Kalmar samt påstigningar längs E22:an, med en transferbuss som kör oss till Köpenhamn och Kastrup där vi flyger vidare till Miami med mellanlandning. Våra reseledare Göran o Ann-Christin Olsson är med under hela resan. Vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Marseilles på Miami Beach med härligt läge nära centrum och stranden samt närhet till både restauranger och shopping.

Dag 2 Miami
Efter frukost tar bussen oss ner till Bayside Marketplace, där vi går ombord på sightseeingbåten Island Queen. Under 1.5 timmar får vi se Miami och alla de flotta husen som ligger på öarna i Biscayne Bay! Vi ser Miami skyline, Port of Miami, Fisher Island och Millionaire’s Row. Efter båtturen är eftermiddagen fri för egna aktiviteter.

Dag 3 Ombordstigning
Vi lämnar hotellet under förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Celebrity Cruises kryssningsfartyg, Reflection, nu väntar en underbar kryssning på 12 dagar i Karibien, Panama, Costa Rica och Colombia . När vi kommit ombord har vi tid för lunch, kanske det första doppet i poolen. Varje dag ingår helpension, dvs frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. Även hamnavgifter och dricks är inkluderat i priset. På kvällarna har vi samma middagstid, bord och alltid samma personer som bara “servar” oss.

Dag 4-14 Kryssning i Karibien, Panama, Costa Rica och Colombia
Under kryssningen varvas dagarna till havs med besök i spännande hamnar på olika öar och fastlandet. Ombord på fartyget kan man köpa utflykter för att komma ut och se mer av öarna, en del av utflykterna kommer våra reseledare att finnas med på enligt utskick som kommer att göras i god tid innan resans avgång. På utflykterna köper man sin egen lunch, alternativt äter när man är tillbaka, då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds en mängd olika aktiviteter ombord såsom tävlingar och underhållningen i salongerna eller ute på däck. Kring det härliga poolområdet finns gott om solstolar och för den som vill hålla sig i form finns ett fint gym och olika gymnastikpass. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets lyxiga spa-avdelning (behandlingar betalar man extra för). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll. Eller varför inte koppla av i någon av de många barerna eller i kasinot?

10/2  Avgång från Fort Lauderdale
11/2   
Till havs
12/2   George Town, Grand Cayman
13/2   Till havs
14/2   Cartagena, Colombia
15/2   Colon, Panama
16/2   Puerto Limon, Costa Rica
17/2   Till havs
18/2   Puerto Costa Maya, Mexiko
19/2   Cozumel, Mexiko
20/2  Till havs
21/2   Fort Lauderdale

Dag 14
På morgonen kommer vi åter till hamnen i Fort Lauderdale. Vi sätter oss bekvämt i bussen och åker vidare till Miami där vi gör en stadsrundtur tillsammans med skandinavisktalande lokalguide, lunch på egen hand. Därefter kör bussen vidare till flygplatsen och vi checkar in för flygresan hem. Ombord på flyget serveras middag.

Dag 15
Ankomst till Köpenhamn, på flygplatsen väntar vår transferbuss som tar oss hem till Kalmar och Öland efter en innehållsrik och oförglömlig resa till Florida och Karibien!

Prel paket pris 35.600,-/person, del i dubbelrum och dubbelhytt utsides, utan balkong (Dryckespaket ingår) 

Prel paket pris 36.900,-/person, del i dubbelrum och dubbelhytt, med balkong (Dryckespaket ingår)

Prel paket pris 45.810,- i enkelrum och enkelhytt insides (OBS! i insides hytt ingår ej dryckespaket)

OBS! Tider & priser är preliminära tills flyget är bokningsbart!

Du får                

 • Transfer från Öland via Kalmar till Köpenhamn t/r
 • Flygresa t/r Köpenhamn-Miami i ekonomiklass med mellanlandning
 • 2 övernattningar i dubbelrum i Miami inkl frukost
 • Båttur i Miami samt transfer
 • Transfer till och från flygplatsen i Florida
 • Kryssning 11 nätter, del i vald hytt
 • Dryckespaket under kryssningen (utsides, och balkonghytt)
 • Helpension under kryssningen
 • Hamnskatter & dricks
 • Stadsrundtur med lokalguide i Miami
 • Flygskatter & lokala skatter
 • Reseledare Göran o Ann-Christin Olsson under hela resan

Förfrågningar
Gotravel , 0480-47 54 49 info@gotravel.se

Anmälan
Omgående, dock senast 1 oktober 2019.

Anmälningsavgift
4.500:-/person betalas senast 10 dgr efter bokning, till Gotravel, bg 437-6844 i enlighet med bokningsbekräftelse vilken erhålls efter bokning.

Slutbetalning  Betalas in senast 60 dagar före avresa.

Ingår ej Transporter, utfärder och måltider utöver ovan nämnda, avbeställningsskydd och reseförsäkring                                                                

Vi reserveras oss för eventuella ändringar i reseprogrammet.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.
Vi följer paketreselagen, läs gärna mer på www.gotravel.se
Resan arrangeras av Gotravel och Tomas Buss AB

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till Gotravels hemsida