Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Frankrike med Disneyland, Paris 23-27 april 2019

Uppfyll drömmen om resan till Paris och Disneyland! Frankrikes huvudstad bjuder på många bildsköna vyer. Och Disneyland bjuder på skoj från morgon till kväll för barn, föräldrar, barnbarn, mormor, farfar – ja, alla åldrar! Vi reser bekvämt med flyg från Köpenhamn. Bussen dit utgår som vanligt från Öland, Kalmar och E22 söderut. Vi flyger direkt och när vi landar på Charles de Gaulle möter vår franska buss upp för färd till vårt hotell, beläget i närheten av Disneyland med bekväma shuttlebussar så att ni kan besöka parken när ni önskar!

Dag 1. Öland/Kalmar – Disneyland, Paris
Vår bussresa börjar strax efter midnatt från Öland & Kalmar, vi åker via Öresundsbron över till Danmark och vidare till Kastrups lufthavn där vi kliver ombord på Air Frances bekväma flygplan för resa till Charles de Gaulle-flygplatsen utanför Paris. Flygresan tar knappt två timmar och vi landar kl. 10.20. På flygplatsen möts vi upp av en fransk buss som kör oss direkt till vårt hotell Kyriad at the Disneyland Resort Paris där vi checkar in för fyra nätter. Eftermiddagen och kvällen är fria för vila, eller upptäcktsfärder, valet är ert! Hotellet är beläget på tio minuters avstånd från Disneyland, med gratis shuttlebuss.

Dag 2-3. Disneyland
Efter en härlig frukostbuffé på hotellet väntar Disneyland!
Möt alla figurer från de välkända Disneyfilmerna som förtrollat generationer, Kalle Anka, Mimmi & Musse, Pinocchio, Dumbo, Rapunzel, Pocahontas, Blixten McQueen för att nämna några.. Parken består av fem olika zoner och sammanlagt 49 åkattraktioner på en yta av 57 hektar. Varje zon har sitt eget utseende och tema. Här håller sig alla åldrar sysselsatta.
Även dag tre av resan vigs åt Disneyland och alla de aktiviteter  och fascinerande världar som visas.

Dag 4. Fri dag
Efter dagens frukost väntar en fri dag, för den som önskar en tredje dag i Disneyland hjälper er reseledare gärna till. Idag finns härliga möjligheter att upptäcka Paris för den som önskar. Vi är bara 3,5 mil ifrån metropolen. Gotravel kan arrangera en heldagsutflykt med guidning i Paris om tillräckligt många önskar detta. Er reseledare finns till hands under hela resan för tips och råd.

Dag 5. Disneyland, Paris – Kalmar/Öland
Efter härliga dagar i Frankrike är det dags att styra kosan hemåt. Vi åker buss till flygplatsen och landar på Kastrup strax efter lunch, där vår öländska buss väntar på oss. Under resan hemåt pausar vi för mat-/fikamöjligheter och når Kalmar cirka 19.00 och Öland kort därefter med härliga minnen, och kanske en och annan fransk souvenir i bagaget.


Pris:                 

9850:-/person i dubbelrum
8950:-/person i 3-bäddsrum
8450:-/person del i 4-bäddsrum

Barn i ålder 3-11 år får avdrag om 100:- oavsett rumskategori.

Du får          

  • Resa från Kalmar i modern helturistbuss med wc, eluttag och fritt wi-fi, fällbara stolar, luftkonditionering samt tillgång till busscafé med varma o kalla drycker.
  • Överfart Öresundsbron t/r
  • Flyg Kastrup, Köpenhamn till Charles de Gaulle-flygplatsen, Paris t/r.
  • Transferbuss Charles de Gaulle – Hotell Kyriad at the Disneyland Paris.
  • 4 övernattningar i vald rumskategori, med dusch/wc
  • 4 frukostbufféer
  • 2 dagars entré till Disneyland till bägge parkerna, bägge dagarna
  • Väg-, och broavgifter
    Reseledare Elisabet Angelin

Förfrågningar         Gotravel, Andre & Elisabet Angelin

                                      0480-47 54 49      info@gotravel.se

Anmälan                  Anmälan görs snarast, dock senast den 10 december 2018Resan har ett begränsat antal platser.

 

Anmälningsavgift   1900:-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan, enligt utsänd bekräftelse.

Slutbetalning       Betalas in senast 30 dagar innan avresa

 

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till Gotavels hemsida.