Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Golfresa Spanien 25 mars-1 april 2020

Costa Barcelona – Maresme är kuststräckan mellan Barcelona i söder och Blanes i norr och den är känd för sina vackra vikar, fina stränder och charmiga byar.
Här ligger också nio golfbanor i varierande miljö och under en vecka kombinerar vi golf på tre olika banor och avkoppling.

Ungefär en timma från Barcelona ligger Malgrat de Mar och Santa Susanna, två orter som är ihopväxta med en lång strandpromenad och fina sandstränder. Här bor vi på Aqua Hotel Aquamarina & Spa i Santa Susanna. Spelfria dagar kopplar vi av i hotellets spa, strosar på strandpromenaden eller tar tåget till Barcelona för egna strövtåg.

Banor vi kommer att spela på är:
Club de Golf Llavaneras (2 Speldagar)
Banan bjuder på underbara vyer över Medelhavet och utsikten från 17:e hålet har t.o.m. vunnit pris.

Golf Vallromanes
Beläget i en spektakulär och fridfull natur.

Golf La Roca
En flack bana med utsikt över bergen och breda fairways som passar alla.

Dag 1, 25 mars
Tidig morgon reser vi från Öland och Kalmar till Köpenhamns flygplats där vi checkar in vårt bagage tillsammans. Flyget avgår under förmiddagen och tar oss mot varmare breddgrader– Barcelona i norra delarna av vackra Spanien. Här väntar en transferbuss som ska ta oss mot vårt hotell där vi checkar in och installerar oss på respektive rum under sen eftermiddag. Fri tid till att upptäcka hotellet och alla dess faciliteter som står öppna för oss under kommande semestervecka. Under kvällen samlas gruppen för information samt en trevlig första middag tillsammans på hotellet innan sängen kallar på oss.

Dag 2, 26 mars
Morgonen gryr och frukost står framdukat att ta för sig av i hotellets restaurang. Efter detta ger vi oss av mot Llavaneras golf course där en dags härligt golfspel  väntas. Banan bjuder på underbara vyer över Medelhavet och utsikten från 17:e hålet har t.o.m. vunnit pris. Under kvällen serveras en god middag till oss innan vi förbereder oss för morgondagens golfspel.

Dag 3, 27 mars
Efter frukost tar vi oss mot La Roca golf course som med sina breda fairways passar bra för alla golfare. Här spelar vi med en vacker utsikt över bergstopparna. Vid hemkomst till hotellet serveras en gemensam middag innan läggdags.

Dag 4 & 5, 28-29 mars, fria dagar
Passa på att njuta av en ordentlig sovmorgon, långfrukost eller kanske en frisk morgonpromenad! Idag håller du själv i tyglarna och kan upptäcka både stad och natur. Passa på att koppla av i hotellets vackra spa eller strosa runt på strandpromenaden. Är ni sugna på storstadspuls finns möjlighet att ta tåget till Barcelona där du spenderar dagen efter egna önskemål.
På kvällen serveras middag till oss i hotellets restaurang.

Dag 6, 30 mars
Med frukost i magen tar vi oss mot Vallramones golf course för trevligt golfspel. Denna bana ligger i ett naturskönt område med fantastiska vyer. Middag i hotellets restaurang på kvällen.

Dag 7, 31 mars
Sista dagen återvänder vi mot Llavaneras golf course där vi njuter av den fantastiska omgivningen och lärorikt golfspel innan det är dags att återvända hem. På kvällen serveras resans sista middag.

Dag 8, 1 april
Under förmiddagen är det dags att checka ut från vårt hotell innan en transferbuss kör oss mot Barcelonas flygplats. Under eftermiddagen vinkar vi adjö till vackra Spanien för en bekväm flygresa åter mot Köpenhamn. Här väntar vår svenska buss som tar oss mot hemorten igen med minnena av en trevlig resa i bagaget.

Pris: 12 300:- del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1400:-)

I priset ingår
Transfer Kastrup t/r
Väg och broavgifter
Flygresa till Barcelona t/r
Transfer Flygplats—Hotell t/r
Transfer till banorna t/r
Boende i vald rumstyp 7 nätter
7 frukostar
7 middagar
4 dagarsgreenfee (exkl. trolleys cirka 20 euro)

Anmälan                     Anmälan till Gotravel senast den 21 December 2019

Förfrågningar           Gotravel 0480-475 449, e-post: info@gotravel.se hemsida: www.gotravel.se

Anmälningsavgift & slutbetalning
Anmälningsavgift 3000:- (flygbiljett) återfås ej om avbokning sker senare än
60 dagar före avresa.
Slutbetalning: senast 30 dagar före avresa.

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till Gotravels hemsida.

Resan garanteras vid 30 bokade platser.
Vi reserveras oss för eventuella ändringar i reseprogrammet.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.
Vi följer paketreselagen, läs gärna mer på www.gotravel.se
Resan arrangeras av Gotravel och Tomas Buss AB

Tillbaka till resekalendern Boka resa nu