Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Golfresa till Tyskland 30 april – 4 maj 2017

Prisvärt golfpaket till Tyskland och Golfpark Strelasund med två välskötta golfbanor som passar både hög- och låghandikappare. Mecklenburg Vorpommern Course heter den äldsta banan som skapats av den välkända golfdesignern David J Krause. Det är en mästerskapsbana som speglar de vackraste delarna av just Mecklenburg Vorpommern. Den nyare banan heter Strelasund Inselcourse. En härlig utmaning för alla kategorier golfare och dessutom i utmärkt kondition likt Mecklenburg Vorpommern Course. Bägge banorna ligger i anslutning till hotellet. På hotellet finns en stor spa-avdeling med olika bastubad och en härlig pool, är vädret bra öppnas glasväggen vid poolen upp och det känns som att bada inne, men ändå ute!

Dag 1 Kalmar – Trelleborg
Resan utgår ifrån Borgholm/Kalmar med påstigningar längs E22:an fram till Trelleborg där TT-Lines färja avgår kl 22.00. Vi gör ett stopp vid Ekerödsrasten och blir serverade varm korv med dryck från busscaféet, innan vi fortsätter färden till färjan. När vi checkat in får vi våra hytter och det är dags för en skön sömn under överfärden till Rostock.

Dag 2 Rostock – Strelasund Golfpark
Härlig frukost ombord innan vi är framme i Rostock tidigt på morgonen. När vi passerat pass och tull åker vi direkt till Strelasund Golfpark (ca 45 min), där första boll slår ut kl 09.30. På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

Dag 3 Strelasund Golfpark
Vi startar på morgonen med frukost och därefter börjar golfspelet 09:00 för första bollen.  Efter ännu en härlig golfdag njuter vi av en gemensam middag.

Dag 4 Strelasund Golfpark
Efter frukost är det dags för den sista golfrundan, med start 09:00, efteråt varvar vi ner i spa-avdelningen innan kvällens middag med prisutdelning.

 Dag 5 Strelasund Golfpark – Kalmar/Öland
Vi njuter av en god frukost och efter utcheckning packar vi bussen och kör sedan till färjelägret i Sassnitz (ca 60 min) för att åka hemåt med TT-Lines färja till Trelleborg (ca 4 tim), Naturligtvis stannar vi till på en Bordershop för att göra lite inköp. Vi lägger till i Trelleborg och fortsätter sedan hemåt med vår buss och beräknar vara tillbaka i Kalmar ca 21.00 och fortsätter därefter till Öland.

Pris: 

6 300,-/person i insides dubbelhytt/dubbelrum
(enkelrums- o enkelhyttstillägg 970,-)
Dubbelhytt utsides tillägg 100,-/person

Du får

 • Bussresa från Borgholm/Kalmar i modern helturistbuss med dvd, toa, fällbara stolar med extra benutrymme, luftkonditionering samt tillgång till busscafé med varma och kalla drycker samt tilltugg
 • Färjeöverfart Trelleborg-Rostock (nattfärja)
 • Färjeöverfart Sassnitz-Trelleborg (dagfärja)
 • 1 övernattning med del i insides dubbelhytt
 • 3 övernattningar i bokat rum med dusch/wc
 • 4 frukostbufféer
 • 3 middagar
 • 3 greenfee med starttider på Strelasund Golfpark
 • Golfvagn
 • Fri tillgång till SPA StrelaMare med pool o bastu
 • Golftävling
 • Väg-, bro- och färjeavgifter
 • Reseledare Göran o Ann-Christin Olsson

Anmälan görs senast den 1 februari 2017, anmälningsavgift 500,-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan till
Bg 437-6844. Resterande avgift skall vara inbetald senast 20 dgr innan avresa.
Vid bokning förflyttas du automatiskt till Gotravel`s hemsida.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.

gotravel_profilbild_fb