Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Golfresa till Tyskland

Dags igen för vår populära golfresa till norra Tyskland.

Prisvärt golfpaket till Tyskland och Golfpark Strelasund med två välskötta golfbanor som passar både hög-  och låghandikappare. Mecklenburg Vorpommern Course heter den äldsta banan som skapats av den välkända golfdesignern David J Krause. Det är en mästerskapsbana som speglar de vackraste delarna av just Mecklenburg Vorpommern. Den nyare banan heter Strelasund Inselcourse. En härlig utmaning för alla kategorier golfare och dessutom i utmärkt kondition likt Mecklenburg Vorpommern Course. Bägge banorna ligger i anslutning till hotellet. På hotellet finns en stor spa-avdeling med olika bastubad och en härlig pool, är vädret bra öppnas glasväggen vid poolen upp och det känns som att bada inne, men ändå ute! 

Dag 1 Kalmar – Strelasund Golfpark

Resan utgår ifrån Borgholm/Kalmar, med påstigningar längs E22:an, vi åker söderut över Öresunds­bron ner till Gedser där vi njuter av 1 tim o 45 minuters färjetur över till Rostock. Färden fortsätter söderut  och efter knappt en timma är vi framme vid Strelasunds Golfpark och checkar in på hotellet.

Dag 2 Rostock – Strelasund Golfpark

Härlig frukost och därefter slår första boll ut kl 09.30. På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

Dag 3 Strelasund Golfpark

Vi startar på morgonen med frukost och därefter börjar golfspelet 09:00 för första bollen.  Efter ännu en härlig golfdag njuter vi av en gemensam middag.

Dag 4 Strelasund Golfpark

Efter frukost är det dags för den sista golfrundan, med start 09:00, efteråt varvar de som vill ner i spa-avdelningen innan kvällens middag med prisutdelning.

Dag 5 Strelasund Golfpark – Kalmar/Öland

Vi njuter av en god frukost och efter utcheckning packar vi bussen och kör sedan till färjelägret i Rostock där vi naturligtvis stannar vi till på en Bordershop för att tillfälle till eventuella inköp. Efter färjeöverfarten till Gedser fortsätter färden hemåt med vår buss och vi beräknar vara tillbaka i Kalmar ca 21.00.

Pris: 

6 500,-/person i dubbelrum
(enkelrumstillägg 500,-)

Du får

 • Bussresa från Borgholm/Kalmar i modern helturistbuss med dvd, toa, fällbara stolar med extra benutrymme, luftkonditionering samt tillgång till busscafé med varma och kalla drycker samt tilltugg
 • Öresundsbron t/r
 • Färjeöverfart Gedser-Rostock t/r
 • 4 övernattningar i bokat rum med dusch/wc
 • 4 frukostbufféer
 • 4 middagar
 • 3 greenfee med starttider på Strelasund Golfpark
 • Golfvagn
 • Fri tillgång till SPA StrelaMare med pool o bastu
 • Golftävling
 • Väg-, bro- och färjeavgifter
 • Reseledare Göran o Ann-Christin Olsson

Anmälan görs senast den 1 februari 2018, anmälningsavgift 500,-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan till Bg 437-6844. Resterande avgift skall vara inbetald senast 20 dgr innan avresa.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.

 

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till Gotravels hemsida.