Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Lars Lerins Sandgrund, 13-14 juni

Lars Lerin, som genom sitt teveprogram “Vänligen Lars Lerin” (som setts av 1,3 miljoner tittare) har fångat mångas hjärtan.

Lars Lerin anses vara Nordens främsta akvarellkonstnär och en av de mest framstående i världen, han arbetar även i andra tekniker och är känd för sin enastående begåvning och produktivitet. På Sandgrund Lars Lerin finner vi hans permanenta utställning.

Lars är även en begåvad författare med en helt egen stil, en nära och stark gestaltande berättandeform, inte sällan med dokumentära inslag från då och nu. I Lars Lerins skrivande möts livet och konsten i en helhet, precis som i hans målningar, och han har sedan sin debut 1983 med Utpost publicerat över 50 verk i bokform.
Hans verk Naturlära har hyllats i press och media och har även tilldelats Augustpriset 2014 i kategorin Årets svenska fackbok samt Värmlands vackraste bok 2014. Lars senaste bok, Axels tid, finns inbunden bok och ljudbok med musik av Benny Andersson. Lars egen TV-serie på SVT, Vänligen Lars Lerin, blev omåttligt populär med över 1.300.000 tittare och tilldelades Kristallen 2016 för Årets Livsstilsprogram. Lars tilldelades även Kristallen för Årets tv-profil och är mottagare av den kungliga medaljen Litteris et Artibus 2016. Under 2016 har Lars Lerin haft gästutställningar i USA samt i Norge. Den andra omgången av Vänligen Lars Lerin sändes på SVT under januari och februari 2017. Han kommer att ställa ut i Norge under 2017 och i maj kommer även en ny bok av Lars Lerin, Och fågeln flög fritt för att uppsöka sin bur.

Vi besöker Karlstad och Sandgrund den 13-14 juni, läs gärna mer i reseprogrammet:
file-extension-pdf-icon
Reseprogram Sandgrund 13-14 juni -17