Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Mamma Mia – The party! 23-25 november 2018

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY…  

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in. Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö!  Du kommer att äta en fantastisk trerätters Medelhavsmeny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld!                            -Björn Ulvaeus

Resdatum: 23-25 november 2018

Dag 1 Öland/Kalmar – Stockholm

Vi reser från Öland & Kalmar mot vår huvudstad, längs vägen gör vi uppehåll för fika/mat runt 12.00-tiden.

Väl framme i Stockholm checkar vi in på Clarion Hotel Sign beläget på Norra Bantorget i centrala Stockholm, beläget tre minuters promenad från Centralstationen. Tid för lite vila på rummet eller en god kopp kaffe på café innan vi möts upp i hotellets foajé för gemensam bussfärd till kungliga Djurgården och Tyrol. Under kvällen avnjuter vi en välsmakande medelhavsbuffé och en härligt medryckande föreställning på Nikos Taverna. Chiquitita, Dancing Queen, Money, money, money, Super Trouper, Take a chance on me och många fler av de odödliga hitsen framförs alltmedan vi njuter av atmosfären, glädjen och musiken.
Efter föreställningen kör bussen er bekvämt till hotellet för en god natts sömn.

 

Dag 2 Stockholm

Frukost på hotellet och därefter är dagen fri för egna upptäcktsfärder. Det finns till exempel tid att ordna med julklappar till de nära o kära. Eller bara strosa på någon av de mysiga julmarknader som finns. Skansens berömda julmarknad premiäröppnar just idag, njut av härliga dofter, glögg, brända mandlar, enris och låt ögonen fröjdas av allt vackert hantverk. Eller varför inte besöka Slottet, livrustkammaren, Moderna museet eller kanske passa på att träffa vänner med Stockholmsanknytning. Dagen är din!

 

Dag 3 Stockholm – Kalmar/Öland

Frukostbuffé på vårt hotell och utcheckning. Väskan kan lämnas i hotellets bagagerum för den som önskar. Passa på att besöka något av Stockholms alla museer. Eller kanske en långpromenad i vår vackra huvudstad? Hemresan startar kl. 14.30 och med ett matuppehåll längs vägen, enligt egna önskemål, beräknas vi nå Kalmar kl. 20.00 och Öland kort därefter.

 

Pris      3.295,-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 870,-)

Du får                  

  • Busstransfer Öland-Kalmar-Stockholm T & R i modern helturistbuss
  • Två nätters logi på mycket centrala Clarion Hotel Sign inkl. frukost
  • Entré- och sittplatsbiljett till Mamma Mia- The Party inklusive medelhavsbuffé
  • Reseledare från Gotravel på hela resan

Förfrågningar              Gotravel , 0480-47 54 49 info@gotravel.se

 Anmälan                      Anmälan görs omgående, dock senast den 20 oktober 2018. begränsat antal platser.

Anmälningsavgift        1 355,-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan, till Gotravel, bg 437-6844.

Slutbetalning            Betalas in senast 20 dagar innan avresa i enlighet med bokningsbekräftelse.

Vi reserverar oss för ev. förändringar i programmet. Resa garanteras vid 30 resenärer.

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till vår resebyrå Gotravels hemsida.