Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Musikalen Så som i himmelen

Äntligen är filmsuccén “Så som i himmelen” musikal!

Följ med oss till Stockholm och Oscarsteatern  den 27-28 oktober på en härlig resa med musik, god mat och trevligt umgänge!
Vi sitter givetvis på parkett – kategori A. Våra platser finns på rad 13,14 och 15 till kvällsföreställningen.
Vi bor centralt på nyöppnade Downtown Camper by Scandic – ett av deras signaturhotell!

Vår bussresa utgår på lördagen ifrån Öland med påstigning i Löt/Borgholm/Färjestaden/Kalmar/Lindsdal.
Vi reser mot vår huvudstad, längs vägen gör vi uppehåll för fika/mat kring lunchtid.
Väl framme i Stockholm checkar vi in på nyöppnade Downtown Camper by Scandic beläget vid Sergels torg med cirka två minuters promenad till Drottninggatan och bra shopping. Under kvällen en gemensam 3-rättersmiddag på hotellet innan vi tar en kort promenad till Oscarsteatern för att njuta av musikalen Så som i himmelen kl. 19.30. Vi sitter givetvis på parkett, rad 13-15. Efter föreställningen en kort promenad till hotellet för en god natts sömn

Under söndagen; Njut av en dignande frukostbuffé på hotellet och spendera dagen som du själv önskar, efter utcheckning. Hemresan startar kl. 15.00 och efter ett uppehåll för mat/fika enligt egna önskemål når vi Kalmar strax före kl. 21.00 och Öland kort därefter och tar med oss minnet av en trevlig helg hem.

MUSIKALEN SÅ SOM I HIMMELEN

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter, den nya talangen Tuva B Larsen m fl samt en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta. Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Pris:  2 700:-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 550:-)

Du får

  • Busstransport från Öland & Kalmar i modern helturistbuss med dvd, toa, fällbara stolar, luftkonditionering, eluttag och wi-fi samt tillgång till busscafé med varma o kalla drycker.                       
  •  1 övernattning i dubbelrum med dusch/wc
  •  1 frukostbuffé
  • 1 trerättersmiddag
  • Sittplatsbiljett på parkett, rad 13-15, till föreställningen kl. 19.30
  • Reseledarservice

Förfrågningar  Gotravel, Andre & Elisabet Angelin,  0480-47 54 49    info@gotravel.se


Anmälan
    Anmälan görs omgående dock senast den 1 juni 2018. Resan har ett begränsat antal platser.


Anmälningsavgift   895:-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan, till Gotravel,bankgiro 437-6844.
Observera att anmälningsavgift ej återbetalas om avbokning sker senare än 30 dagar före avresa.

Slutbetalning       Betalas in senast 20 dagar innan avresa

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till Gotravels hemsida.