Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Nyheter i vårt reseprogram!

Tomas Buss AB utökar reseprogrammet genom att förvärva reseföretaget Gotravel den 1 maj 2016!
Göran & Ann-Christin Olsson, Lindsdal-Kalmar,  har under 15 år byggt upp en imponerande resekatalog med många guldkorn. Som företag delar vi ambitionen att kundens upplevelse ska bli så bra som möjligt genom god service, trygghet och bekvämlighet.
Under 2016 kan vi erbjuda resor till bl.a.
Florida med Karibienkryssning, Sydafrika, Holland, Island, Kroatien, Italien
Läs mer om resorna på www.gotravel.se

GoTravel-Göran och Ann Christin Olsson säljer företaget till Elisabeth Angelin och Tomas Buss

“Med stor ödmjukhet och glädje ser vi fram emot att ta oss an uppgiften att driva Gotravel. Våra 10 års erfarenhet av buss- och resebranschen känns som en bra grund att bygga vidare på. Vi tackar Göran och Ann-Christin för det stora förtroendet och är glada att de vill dela med sig av kunskap och erfarenheter för att underlätta över-tagandet. Vi hälsar såväl tidigare som nya resenärer välkomna och ska göra allt vi kan för att upprätthålla Gotravel-andan!”

“Nu förnyar vi oss på Gotravel! Vi har inlett samarbete med Tomas Buss AB på Öland, Elisabet och André Angelin, som fr.o.m. den 1 maj 2016, kommer att överta Gotravel och fortsätta driva företaget i samma familjära anda som vi har lyckats skapa genom våra 15 år i branschen! Vi, Göran o Ann-Christin, kommer att jobba kvar i företaget en tid framöver som reseledare och rådgivare på flera av resorna. Med hopp om ett fortsatt gott förtroende önskar vi Elisabet och André stort LYCKA TILL i framtiden!”