Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Oktoberfest i Bremen 28-30 oktober

Bremens femte årstid – så kallas den stora folkfesten ”Bremer Freimarkt”, som firats i Bremen i mer än 950 år! Allt vänds upp och ner på hösten i Hansastaden under två veckor. Stämningen står högt i tak i det stora bayerska öltältet på Bürgerweide med plats för 4000 personer, här serveras ölen i stora krus.

Vi startar vår resa på Öland med påstigningar i Borgholm/Färjestaden/Lindsdal/Kalmar samt påstigningar längs E:22an på fredagsmorgonen och åker söderut över Öresunds­bron till Danmark ner till Rödby där vi njuter av 45 minuters färjetur över till Puttgarden. Färden fortsätter förbi Lübeck och Hamburg vidare till Bremen. Därefter är vi framme vid Maritim Hotel & Congress Centrum, med bästa centrala läget, gångavstånd till Gamla Stan och festområdet där Freimarkt arrangeras!! Lördagen startar med frukost­buffé på hotellet, därefter erbjuder vi en guidad stadsrundtur med sevärdheter som Domen, det vackra Rådhuset, Rolandsstatyn och Schütting. Resten av dagen har vi på oss för att uppleva Oktoberfesten med alla glada människor där stämningen verkligen är på topp! Stadsdelen Bürgerweide sjuder av nöjesliv, här finns ett stort nöjesfält med hisnande attraktioner, mängder av salustånd med typisk tysk mat och naturligtvis flödar ölet, inte minst i jätteöltältet där stämningen är hög. På söndagen avnjuter vi frukostbuffén och sedan tar vi färjan från Puttgarden till Rödby och bussresan går vidare genom Danmark över Öresunds­bron och vi är hemma igen i Kalmar ca 19.30 och därefter vidare till Öland.  Vi erbjuder möjlighet till shopping någon av dagarna.

Pris

3 200,-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 400,-)

Du får

  • Resa från Öland/Kalmar i modern helturistbuss med dvd, toa, fällbara stolar med extra benutrymme, luftkonditionering samt tillgång till busscafé med varma och kalla drycker med tilltugg.
  • Öresundsbron t/r
  • Överfart Rödby/Puttgarden t/r
  • 2 övernattningar i dubbelrum med dusch/wc
  • 2 frukostbufféer
  • Guidad stadsrundtur i Bremen
  • Reseledarservice
  • Väg-, bro- och färjeavgifter.

Förfrågningar

Gotravel AB  0480-47 54 49

Anmälan

Anmälan görs senast den 20 september 2016.
Vid bokning förflyttas du automatiskt till Gotravel´s hemsida.

Anmälningsavgift 200:-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan, till Gotravel, bg 437-6844.

Slutbetalning betalas in senast 20 dagar innan avresa.
gotravel_profilbild_fb