Medarbetare | Tomas Buss Öland

Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

ANSVAR OCH ENGAGEMANG

Med handen på ratten & hjärtat i bussen!
Våra chaufförer är erfarna och kvalitetsmedvetna. De delar företagets värderingar att alltid ha en positiv inställning till våra resenärers behov. Företagskulturen präglas av ett stort engagemang och ansvar för arbetsuppgiften. För våra chaufförer är det en självklarhet att våra resenärer ska känna sig trygga, säkra och omhändertagna.

För att ha kunskap att omvandla våra värderingar till praktiskt utförande prioriterar vi vidareutbildning av våra chaufförer. I första hand utbildas de inom säkerhet, exempelvis i första hjälpen och brand i buss. Men de utbildas också inom miljö och förarkunskap, till exempel eco driving.

När vi nyanställer chaufförer utför vi en noggrann rekryteringsprocess. Våra chaufförer är ansiktet utåt och det är viktigt att de trivs hos oss och passar in i företaget.

Tomas Buss har ett flertal timanställda chaufförer med olika kompetenser, vi försöker alltid hitta ”rätt” chaufför till just er grupp. Ska ni ge er ut på en trädgårdsresa? Då kör givetvis den chaufför som också driver handelsträdgård. Älskar ni att dra vitsar och skoja ombord – då anlitar vi den skojfriskaste chauffören till er såklart!

Vill du bli vår nya kollega?
Vi söker dig som är självgående och ansvarstagande. Du är redo för den utmaning det innebär att ansvara för en grupp människor och kunna vara lyhörd inför deras önskemål samtidigt som du på ett tryggt och säkert sätt framför ditt fordon.
Vi kör beställningstrafik i vårt närområde likväl som bussresor ut i Europa. Silverlinjen som är en direktbusslinje mellan Öland/Kalmar-Stockholm trafikerar vi dagligen.
Välkommen att skicka ett mejl till oss eller kom förbi på en kopp kaffe!
Vi följer givetvis Bussbranschavtalets lönemodell.