Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Pappor på prov

Resan är inställd.
Tomas Buss gick i mars 2020 i konkurs till följd av kraftigt vikande efterfrågan av våra tjänster. Detta till följd av den coronapandemi som drabbade världen.

 

Vad är väl en sommar utan friluftsteater på Krusenstiernska i Kalmar? När teatern slår upp sina portar i slutet av juni blir det för det trettonde året i rad med en garanti om många härliga skratt och trivsamma kvällar på Sveriges finaste teaterscen. I teaterns trädgård finns servering av kaffe & bakverk, korv, dryck, godis mm.

Res med oss från Öland för att ta del av denna härliga sommarkväll!

 Föreställningens handling:
Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sin livs viktigaste dag. Han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest ifrån hela världen till vackra Kalmar, och hela hans karriär står på spel. På plats är naturligtvis också hans högsta chef och dessutom hans fru. Ingenting får gå fel! Men bara några minuter innan gästerna anländer får han oväntat besök av Maria som han inte sett på evigheter. De hade en kort passionerad affär för 18 år sen och nu avslöjar hon en oväntad hemlighet: Hon blev gravid efter deras kärleksnatt och födde en son. Nu har sonen fyllt 18, blivit myndig, och fått
händerna på informationen att han minsann HAR en pappa vid liv, och som tydligen jobbar som doktor på detta sjukhus. Nu är sonen på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Medan doktor Ljung försöker hålla både sin karriär och sitt äktenskap intakt, virar han in sig i ett nät av galna lögner som blir mer och mer komplicerade att hålla reda på. Till sin hjälp tar han också in sin godtrogne, bäste vän; doktor Johansson (Ola Forssmed) som tvingas hjälpa till i det invecklade kaoset som även inkluderar en misstänksam polis, en livsfarlig översköterska, en showsugen doktorskollega och en senil gubbe vilse på sjukhuset. Farskarusellen snurrar snabbare och snabbare i denna twistfyllda fars av mästaren själv; Ray Cooney, som även skrev fjolårets succé Trassel. För första gången möts de komiska genierna Thomas Petersson och Ola Forssmed på samma scen, dessutom förstärkta av publikfavoriterna Sussie Eriksson som den pålitliga översköterskan och Andreas Nilsson som den senila gubben samt en stark ensemble.

Det här blir en hysterisk skrattfest man inte vill missa, signerad succéregissören Edward af Sillén (Trassel, Rakt Ner i Fickan).

Föreställningens start: 18:30

Anmälan: Senast 1 april 2020

Efter anmälan får ni en aktuell tidtabell för er påstigningsplats samt beräknad hemkomst tid.

Pris: 695:-

Detta ingår i resans pris:
Bussresa Öland – Krusenstiernska tur & retur
Sittplatsbiljett på läktare rad 2-4 till föreställningen ”Pappor på prov”

Buss avgår från Löttorp, Borgholm, Rälla m.fl.

Kontaktinformation vid bokning:
Tomas Buss, 0485-732 85
info@tomasbuss.se
www.tomasbuss.se

 

 

 

 

Tillbaka till resekalendern