Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Phantom of the opera 4-6 november

Hösten 2016 är det åter dags för Peter Jöback att dra på sig den berömda masken och äntra scenen som The Phantom. Det är originalproduktionen från West End och Broadway som nu kommer till Cirkus. Peter Jöback har tidigare hyllats som The Phantom både i London 2012 och New York 2013 och han är en av endast fyra skåde-spelare som gjort rollen på båda sidor av Atlanten. ”Det känns speciellt att efter min fantastiska resa på West End och Broadway få ta denna klassisker tillbaka till Sverige igen” säger Peter Jöback.

L’OPÉRA GARNIER i Paris är det majestätiska operahuset där musikalen utspelar sig. Det är den klassiska berättelsen om den passionerade kärlekshistorien mellan the Phantom och balettdansösen Christine Daaé. THE PHANTOM OF THE OPERA spelades på Oscarsteatern mellan 1989-1995 och blev då en av vårt lands största musikalsuccéer. Äntligen återvänder den till Sverige och spelas på Cirkus i Stockholm endast under en begränsad tid.

Vår bussresa utgår ifrån på Öland med påstigningar i Borgholm/Färjestaden/Kalmar/Lindsdal samt påstigningar längs E22:an på fredagsmorgonen. Fikapaus längs vägen. Ankomst Stockholm efter lunch, vi lämnar vårt bagage i bagagerummet på Hotel Amaranten, som ligger centralt på Kungsholmen, (incheckning efter kl 15.00). Eftermiddagen ledig för egna aktiviteter. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

På lördagen har vi ledig dag för t ex shopping, museibesök eller vad man känner för, innan det är dags att ta sig till Cirkus.  Vi åker gemensamt med vår buss och på denna kvällsföreställningen av ”Phantom of the Opera” har vi bokat Menypaket – Förrätt: Rimmad lättrökt Salmalax med rostad fänkålscrème, citronmarinerad grönsakscrudités – Varmrätt: Grillad Oxfilémedaljong med bakad tomat och schalottenlök, potatisgratäng och madeirasås som vi intar kl 17.00 innan föreställningen som börjar kl 19.30. därefter har vi ca 2,5 timmars fantastiskt underhållning innan bussen går tillbaka till vårt hotell.

På söndagen äter vi en härlig frukostbuffé innan färden går hemåt framåt förmiddagen, vi stannar för lunchpaus längs vägen. Hemma i Kalmar igen ca 17.00 och därefter vidare till Öland.

Pris:  

4 400,-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 670,-)

Du får

  • Bussresa Öland/Kalmar-Stockholm-Kalmar/Öland i modern helturistbuss utrustad med all komfort, bl a bekväma o fällbara stolar med extra benutrymme, dvd, toa och luftkonditionering.
  • 2 övernattningar i dubbelrum med dusch/wc
  • 2 frukostbuffèer
  • 1 middag dag 1
  • 1 biljett Menypaket Mittparkett, rad 9-10
  • Busstransfer till och från Cirkus
  • Reseledarservice

Anmälan görs omgående, anmälningsavgift 1750,-/person (biljett Menypaket) betalas senast 10 dgr efter anmälan till Bg 437-6844. Resterande avgift skall vara inbetald senast 20 dgr innan avresa.
Vid bokning förföyttas du automatiskt till Gotravel´s hemsida.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.
gotravel_profilbild_fb