Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Rakt ner i fickan

2 juli 2016

Vad är väl en sommar utan friluftsteater på Krusenstiernska i Kalmar? Manér Rakt ner i fickan STÅENDE
När teatern slår upp sina portar i slutet av juni blir det för nionde året i rad med en garanti om många härliga skratt och trivsamma kvällar på Sveriges finaste teaterscen.
I teaterns trädgård finns servering av kaffe & bakverk, korv, dryck, godis mm.

I årets föreställning får vi ta del av följande:
“Aldrig har så många lögner samlats under ett och samma tak som hos familjen Svahn på Lunavägen i Kalmar.
Stackars Erik (Allan Svensson) vill inte erkänna för sin fru (Carina Lidbom) att han förlorat sitt jobb så för att få ihop till brödfödan lurar han, ihop med sin medkompanjon farbror Bertil (Andreas Nilsson) varenda myndighet de kan komma åt på allsköns bidrag.

Så kommer plötsligt både inspektör Bengtsson (Claes Månsson) från försäkringskassan och familjerådgivaren Berthammar från Socialstyrelsen (Jeanette Capocci) på besök och Erik måste dra in sin oskyldige hyresgäst (Ola Forssmed) i lögnhärvan för att undslippa att bli avslöjad.
Precis när undanflykterna tagit sig i uttryck av skendöda släktingar, kvinnoklädda karlar och påhittade barn, kommer Eriks fru hem för ett samtal med sin terapeut (Per Svensson) samtidigt som både Görans oroliga fästmö, försäkringskassans chef fru Höök och en ganska så rebellisk tvättmaskin också dyker upp i historien.”

Snurrigt värre blir det i denna somriga fars i regi av Edward af Sillén

 

file-extension-pdf-iconReseprogram Rakt ner i fickan 2016