Dé é det här vi kallar kärlek (21 okt)

Musikalen - Dé é det här vi kallar kärlek

musikalen_kaerlek

Dé é det här vi kallar kärlek

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer, Eloise och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som tillsammans bygger denna feel good musikal som har premiär
på Nöjesteatern i Malmö den 22 september 2023.

 

Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderberg är personerna som är obesegrade i antal odödliga schlagerhits. Deras stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Just den låtskatten är grunden i den nyskrivna Musikalen De’ e’ det här vi kallar kärlek!

 

Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…

 

Du får:
Klimatsmart resa från Öland/Kalmar i modern helturistbuss med toalett, fritt wifi, eluttag etc.
1 övernattning i dubbelrum på Scandic Sankt Jörgen
1 frukostbuffé
1 Teatersupé
1 sittplatsbiljett, Kategori A, Främre parkett till musikalen.

 

Anmälan:
Anmälan görs snarast och senast den 15 september 2023 till Tomas Buss. Begränsat antal platser. Resenär förutsätts ha egen reseförsäkring. Vid avbokning senare än 40 dagar före avresa återbetalas ej anmälningsavgift. Anmälningsavgift motsvarar evenemangsbiljett (1100:-) Garanterad resa vid 35 anmälda. Vi ställer lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.

Pris:

2850:-

Datum:

21-22 oktober

Ingår i priset:

- Klimatsmart resa i modern helturistbuss
- 1 övernattning i dubbelrum på Scandic Sankt Jörgen
- 1 frukostbuffé
- 1 Teatersupé
- 1 sittplatsbiljett till musikalen.

Mot tillägg:

Enkelrum 550:-

Dagsprogram

2019-01-01

Dag 1

Vi startar vår resa från Öland och Kalmar under lördagsmorgonen den 21 oktober. Vi färdas söderut och efter en trevlig mat-/fikapaus når vi ”parkernas stad” Malmö där vi checkar in på Scandic Sankt Jörgen.

Vi checkar in kl. 15.00 och kan vila lite innan vi med buss beger oss till Nöjesteatern där vi serveras Teatersupé innan föreställningen.

Leta fram fjäderboan, glitterblåsan och schlagerslipsen och gör er redo för schlagermusikalen
som kommer att sätta nya spår i våra hjärtan! Efter föreställningen tar bussen oss tillbaka till hotellet för en god natts sömn.

2019-01-01

2020-01-01

Dag 2

Under söndagen passar kanske en lång hotellfrukost bra. Dagen är fri för egna upptäcktsfärder i Malmö. Shopping, intressanta besök eller träffa nära & kära kanske?

Utcheckning vid 11.00 men väskan kan lämnas i hotellets bagagerum inför vår hemfärd som startar 15.00. Kvällsmiddag eller fika på lämplig plats under hemresan och sedan når vi Kalmar & Öland under söndagsaftonen, cirka 18.30 efter en trevlig, musikalisk resa.

2020-01-01

Karta

Boka denna resa

Dé é det här vi kallar kärlek 21-22 oktober 2023

Personuppgifter

Adress

Kontakt

Rulla till toppen