Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Rostock Påskmarknad

Shoppingresa Tyskland – 3 dgr

Shoppingresa till Hansastaden Rostock. Shoppa loss i Rostock! Gör vår 3 dagars bussresa till det du vill! Du får mer tid till att shoppa i centrum, lära känna staden på egen hand, äta gott på de mysiga restaurangerna samt handla på gränsshopen. På gågatan i centrum äger en stor påskmarknad rum, med ett 80-tal utställare, som erbjuder lokalt hantverk, kläder, mat, dryck, godis, påskägg, påskharar och mycket mer som hör påsken till.

Vi startar vår bussresa på Öland och i Kalmar på fredagsmorgonen och åker söderut över Öresundsbron till Danmark ner till Gedser där vi njuter av knappt 2 timmars färjetur över till Rostock. Därefter åker vi direkt till en gränsshop för shopping. Vi åker sen vidare till vårt hotell, ****Penta Hotel som ligger mitt i centrum av Rostock. Detta moderna hotell med sina bekväma rum erbjuder också gym och bastu. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellets trevliga restaurang.

Lördagen startar med frukostbuffé på hotellet och därefter bjuder vi på en guidade stadsrundtur i Rostock. Resten av dagen ges tillfälle till Påskmarknaden samt shopping i Rostock’s alla centrala affärer med sitt stora urval av kläder, skor m m. Kvällen är fri för egen förströelse. På söndagen avnjuter vi frukostbuffén  innan vi tar färjan från Rostock tillbaka till Gedser och vår bussresa går vidare genom Danmark över Öresundsbron och hem till Kalmar och Öland.

Pris  2 900,-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 500,-)

Du får

  • Bussresa från Öland & Kalmar i modern helturistbuss med dvd, toa, fällbara stolar, luftkonditionering samt tillgång till busscafé med varma och kalla drycker med tilltugg.
  • Öresundsbron t/r
  • Överfart Gedser/Rostock t/r
  • 2 övernattningar i dubbelrum med dusch/wc
  • 2 frukostbufféer
  • 1 middag
  • Guidad stadsrundtur
  • Reseledarservice
  • Väg-, bro- och färjeavgifter

Anmälan görs omgående, anmälningsavgift 200,-/person betalas senast 10 dgr efter anmälan till Bg 437-6844.
Resterande avgift skall vara inbetald senast 20 dgr innan avresa.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.

Vid bokning omdirigeras du automatiskt till Gotravels hemsida.