Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Rota de Cadiz

Resan är inställd.
Tomas Buss gick i mars 2020 i konkurs till följd av kraftigt vikande efterfrågan av våra tjänster. Detta till följd av den coronapandemi som drabbade världen.

En avkopplande resa till södra Spaniens västkust. Här råder det medelhavsklimat under hela året med varma somrar och milda vintrar. Under oktober månad kan klimatet nästan beskrivas som perfekt!
Ett rejält uppvärmt hav, solmogna frukter att äta och såklart sensommarsolen som värmer upp både kropp och sinne. Under resan kommer vi att bo på ett fantastiskt hotell med egen pool, 250 meter till hav och strand samt såklart riktigt god mat! Dagarna ges fria för egna önskemål där du kan välja att upptäcka staden Rota, utnyttja hotellets träningsmöjligheter, gå långa strandpromenader eller njuta av en extra lång sovmorgon. Vi erbjuder även olika utflykter under resans gång där vi bland annat kommer att besöka vackra Sevilla, huvudstad i Andalusien.
Säkra upp höstens soltimmar och njut av en härlig semester tillsammans med oss!

30 september – 1 oktober, resdag
Under sen kväll den 30 september avgår vår transferbuss som tar oss mot Danmark och deras flygplats Kastrup. Under morgonen den 1 oktober flyger vi till södra Spanien, närmare bestämt till Malaga. Här hämtar en lokal buss upp oss och kör mot vårt hotell ****Playaballena Spa i den lilla staden Rota. Vi checkar in på våra respektive hotellrum innan det är dags att utforska hotellanläggningen. Här finns en utomhuspool, fitnesscenter, takterass och poolbar. Såklart finns en restaurang där kvällens första gemensamma middag serveras. Till samtliga middagar på resan ingår även bordsvatten samt vin till maten.
Under resan kan ni delta i avslappnade yoga, aktiva promenader eller kanske vattengympa som piggar upp både kropp och sinne!

Dag 2-10
Varje dag serveras en riklig frukost till oss innan vi doppar oss i poolen, besöker stranden eller läser en bra bok i skuggan- du bestämmer själv över din tid på hotellet!
Under några resdagar kommer vi även att göra olika utflykter till platser kring Rota. Vi besöker Spaniens fjärde störta stad, Sevilla, som är huvudstad i regionen Andalusien. Här får vi en stadsguidning där vi upptäcker stadens alla pärlor till fots.Vårt andra besöksmål går till en mindre ort i Andalusien som är känd för sin tillverkning av sherryviner. I Jerez de la Frontera får vi även provsmaka tre olika sorters sherry på plats.
Under resan kommer vi även att besöka stadskärnan i Rota, Cadiz, där vi tillsammans går en stadspromenad.
Med er på resan finns hela tiden er reseledare som hjälper till med tips om ni önskar besöka närområdet på egen hand.
Vårt hotell ligger i nära anslutning till havet och många av stadens mysiga restauranger, så här finns möjligheter till att göra precis det du önskar under resan.

Dag 11 – hemresedag
Efter vår sista frukost på hotellet checkar vi ut från respektive rum och en transferbuss tar oss mot flygplatsen i Malaga. Härifrån flyger vi åter till Kastrup med landning cirka 20:00 och därefter tar vår transferbuss oss till respektive hemort.

OBS entré till hotellets spa kan köpas till på plats till en kostnad av 19 euro.

Hotellets spa erbjuder olika behandlingar, b.la. ett brett utbud av massage, manikyr, pedikyr samt ansiktsbehandlingar. Dessa bokas och betalas av enskild resenär på plats.

Pris: 11 900:- (enkelrumstillägg: 2600:-)

Detta ingår i resans pris:

  • Transfer Öland/Kalmar-Kastrup t/r
  • Flygresa Kastrup-Malaga t/r
  • Transfer Malaga-Rota t/r
  • 10 middagar inkl. bordsvatten & vin
  • 10 frukostar
  • 10 nätter i dubbelrum
  • Fritt inträde till hotellets fitness center
  • Utflykter enligt program
  • Reseledarservice

Anmälan: sker senast 1 juni 2020

Anmälningsavgift: 3500:- betalas 10 dgr efter bokning

Slutbetalning: betalas in senast 30 dagar innan avresa i enlighet med bokningsbekräftelse.

Pris för flygbiljett återfås ej om avbeställning sker senare än 60 dagar innan avresa.

Det krävs 30 bokningar för att garantera resan.

Vi reserveras oss för eventuella ändringar i reseprogrammet.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.
Vi följer paketreselagen, läs gärna mer på www.gotravel.se
Resan arrangeras av Gotravel och Tomas Buss AB

Tillbaka till resekalendern