Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Tomas Ledin “Skarpt läge” på Cirkus 28-29 oktober 2017

Han är tillbaka!

En av Sveriges mest älskade artister intar återigen scenen med en nyskapad musikalisk käftsmäll till show. En lika klassisk som modern upplevelse, där Tomas alla odödliga hits står i centrum. Räkna med en spektakulär show i högt tempo och med glimten i ögat, med en artist som är vassare och mer laddad än någonsin. Fly vardagen och låt Tomas tillsammans med sina makalösa musiker få er att dansande lätta från stolarna. Missa inte höstens musikaliska lyckopiller!

Dag 1
Vi reser mot vår huvudstad Stockholm, längs vägen gör vi uppehåll för fika/mat runt 11.30-tiden. Väl framme i Stockholm checkar vi in på Clarion Hotel Sign beläget i centrala Stockholm, med cirka 5 minuters promenad till Drottninggatan och bra shopping. Tid för lite vila på rummet eller en god kopp kaffe på café innan vi möts upp i hotellets foajé för gemensam bussfärd till Cirkus på Djurgården och Tomas Ledins show – Skarpt läge. Under kvällen avnjuter vi en tvårätters specialkomponerad showmeny. Efter föreställningen kör bussen er bekvämt till hotellet för en god natts sömn.

Dag 2
Frukost på hotellet och utcheckning. Väskan lämnas för den som vill i hotellets bagagerum, därefter är dagen fri för egna aktiviteter i vackra Stockholm. Er reseledare tipsar gärna om aktuella händelser och intressanta platser väl värda ett besök. Framåt eftermiddagen, cirka 15.00, äntrar vi bussen för en avkopplande hemresa med ett matuppehåll längs vägen. Vi beräknar anlända Kalmar cirka 20.45 och Öland kort därefter med minnet av en härlig resa i bagaget.

Pris:

2 950:-/person i dubbelrum  (enkelrumstillägg 450:-)

Du får

  • Bussresa Öland/Kalmar-Stockholm t/r i modern helturistbuss utrustad med all komfort, bl a bekväma o fällbara stolar med extra benutrymme, dvd, toa och luftkonditionering.
  • 1 övernattning i dubbel-/enkelrum med dusch/wc
  • 1 frukostbuffè
  • Tvårätters middag dag 2
  • Sittplatsbiljett till “Skarpt läge”
  • Busstransfer till och från Cirkus
  • Reseledarservice

Anmälan

görs omgående dock senast den 28 september 2017, anmälningsavgift 1.300,-/person (showbiljett) återfås ej om avbokning sker senare än 30 dagar före avresa.
Slutbetalning senast 20 dgr före avresa.
Vid bokning förflyttas du automatiskt till Gotravel´s hemsida.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.