Vill du boka resa eller veta mer?
Ring oss på: 0485-732 85
Eller maila: info@tomasbuss.se

Tropical Island Höstlovsresa 27-31 oktober 2019

Res med barnen, nära och kära på vår höstlovsresa som tar er till sol, värme och massor av äventyr! Vi behöver inte resa speciellt långt för att nå häftiga Tropical Island som ligger strax söder om tyska huvudstaden Berlin. Här möts du av en stor byggnad i betong, men vänta tills du äntrar Tropical Islands dörrar- en WOW-upplevelse för stor som liten.
Vi kommer att färdas smidigt i buss till södra delarna av Sverige, genom Danmark och slutligen tar färjan oss över till tysk mark. Här stannar vi i mysiga Rostock för en övernattning innan vi färdas vidare mot resans huvudmål.
Dagarna på Tropical Island spenderas efter eget önskemål, här finns allt; Från tropisk regnskog, flera olika rutschkanor, olika pooler samt en     lugnare avdelning med bastu för den som vill koppla av. Såklart alltid nära till mat & fika!

Dag 1, 27 oktober
Under tidig morgon ger vi oss av från Öland och Kalmar och far söder ut mot Öresundsbron som tar oss över till Danmark. Här tar vi färjan från Gedser till tyska Rostock där vi ska spendera vår första natt. Vid ankomst till Rostock stannar bussen vid gränshandel för den som önskar kliva av och handla. Bussen återvänder sedan för ilastning av diverse varor när den släppt av övriga gäster på vårt hotell. Kvällen spenderas efter egna önskemål innan sängen lockar.
Under dagens resa stannar vi givetvis för toalettbesök, fikapauser och så har vi underhållning i bussen för barnen i form av film m.m.

Dag 2,3 & 4, 28-31 oktober
Efter frukost packar vi ihop och beger oss söder ut mot resans höjdpunkt. Innan vi lämnar Tysklands norra delar gör vi ett besök på Karl´s jordgubbsparadis—lika roligt för stor som liten!
Vid ankomst till Tropical Island checkar vi in i våra respektive rum och kan sedan njuta av flera dagar med lek och äventyr!
Här är det alltid 26 °C varmt och förutom det gigantiska äventyrsbadet med två poolområden finns här också världens största inomhusregnskog, sju barer, fem restauranger, beachvolleyplaner och en 200 meter lång stor vit sandstrand. Allt inomhus!
Här finns även lekland för de små och promenadstråk för de äldre och massor av aktiviteter.
Barnfamiljernas badfavorit är Bali ­ lagunen med vattenfall, rutschkanor, en strömmande fors, bubbelpool och grotta. Vattentemperaturen är 32 grader. I regnskogen hänger papaya i träden, här finns bananträd också. Sju trädgårdsmästare krävs för att ta hand om växterna!

Här finns något för alla åldrar, nära till hands finns lunchställen för olika smaker, fika och såklart glass! Under kvällarna finns även mysiga restauranger i olika stilar– precis som i tropikerna.

Dag 5, 31 oktober
Idag är det dags att checka ut och efter frukost kliver vi ombord på vår buss igen. Efter dagar fyllda av lek och plask kopplar vi av medan bussen kör oss genom Tyskland, Danmark och vidare mot hemorten igen. Vi gör olika stopp längs vägen för bensträckare och mat. Under kvällningen når vi Kalmar och slutligen Öland med massor av fina resminnen och nya upplevelser med oss hem!

 

Pris/vuxen del i 4-bäddsrum: 6 200:-
Pris barn 6-14 år: 4 700:- barn i extra säng
Pris barn 1-5 år : 3000:-/barn spjälsäng alt. föräldrars säng

Detta ingår i resans pris:

  • Resa från Öland & Kalmar i modern helturistbuss
  • Öresundsbron t/r
  • Färjeöverfart Gedser-Rostock t/r
  • 3 övernattningar på Tropical Island
  • 3 frukostbufféer på Tropical Island
  • 1 övernattning i Rostock inkl. frukost
  • Väg & broavgifter
  • Reseledare från Gotravel under hela resan

Anmälan: sker senast 2/9-2019

Anmälningsavgift: 500:-/person betalas 10-dagar efter mottagen bekräftelse

Slutbetalning: sker senast 30 dgr före avresa

Resan garanteras vid 30 bokade platser

Vi reserveras oss för eventuella ändringar i reseprogrammet samt ändrade flygtider som kan påverka programmet.

Lagstadgad resegaranti är ställd till Kammarkollegium.
Vi följer paketreselagen, läs gärna mer på www.gotravel.se
Resan arrangeras av Gotravel och Tomas Buss AB

 

Tillbaka till resekalendern Boka resa nu